ВИСОК КВАЛИТЕТ И БРЗА УСЛУГА ЗАТОА ШТО ЗАДОВОЛНИОТ МУШТЕРИЈА Е НАША НАЈДОБРА РЕКЛАМА

 
 
 
 
 

ПРОМОТИВНА ПОНУДА

 
 

За нас

 
ОВЛАСТЕН ПАРТНЕР НА TOTAL TV
 
СУПЕР-САТ ОПРЕМА е компанија чија главна дејност е проектирање и изведување на телевизиски (земски , кабелски и сателитски ) дистрибуирани системи и решенија.
 
 
 
 

ТВ ПАКЕТИ

 
Half-Baner_1920px-1
 
screencapture-totaltv-tv-mk-tv-paketi-2020-12-23-14_31_33
 
 
 

контакт

 
*
 
*
 
*
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SUPER - SAT

 
ул.НАРОДЕН ФРОНТ бр.19А/локал 37б - ТЦ Беверли СКОПЈЕ
 

ЗАКАЖИ СОСТАНОК

 
Барање за состанок:
Датум:
Избери време:
Не можеме да пронајдеме време Оставете ги Вашите детали
Пополнете ги информации за контакт
Резервиравте успешно. Ќе бидете известени за потврда на Вашата резервација.